kardemummaskorpor med mandel |
Detta är mina favoritskorpor! Så goda att jag inte ens experimenterar med receptet, vilket jag oftast inte kan låta bli att göra. När skorporna torkat och jag lagt dem i sin burk går både jag och töserna och äter de knapriga smulorna som är kvar på plåten, inget får gå till spillo! Bäst passar skorporna till jordgubbssaft på sommaren, men den nystötta kardemummasmaken är ju inte helt fel till en kopp te på vintern heller. Receptet kommer från Leilas bok "A pice of cake", men du hittar även det här. Jag brukar torka mina skorpor på 100 grader i ca en timme, och öppna ugnsluckan då och då för att ångan ska kunna sippra ut.
Ullis
Skorpor är urgott men dom har en så försvinnande åtgång.....Kram
SvaraRaderaHej Ullis,
SvaraRaderajag har verkligen haft det svårt att kommentera här inne hos dig, har försökt och försökt! :(
Så fina bilder du visade tidigare och din apelsinkorg var ju verkligen riktig söt! Nu hoppas jag verkligen att jag kommer fram.
PS: Älskar verkligen Leilas bakbok, det finns så mycket gott i den.
Kram
Ute
PSPS: Jag kikar in vid varje nytt inlägg här, bara att du vet ;)
å vi har tänkt att prova de så många gånger men det blir aldrig av! ännu en anledning nu då.. :) kram emelie och elin
SvaraRaderaJamen då måste jag verkligen prova dem! Har sett dem men inte blivit av, ser väldigt goda ut :)
SvaraRaderaHa det fint, kram Marie-Louise